<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d16260032\x26blogName\x3dAb+jetzt+wird+zur%C3%BCckgeschossen\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zurueckgeschossen.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dda_DK\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zurueckgeschossen.blogspot.com/\x26vt\x3d5098042467124727420', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Polygami - misforstået og dyr fransk tollerance

19.11.05
Den særligt blandt afrikanske (muslimske?) familier udbredte polygami er ifølge Bernard Accoyer (medlem af det franske parlament for det konservative UMP) medskyldigt for vold i forstæderne.

I Frankrig har skiftende regeringer stiltiende accepteret polygami blandt indvandrere hvor indenrigsministeriet idag vurderer at der er 20.000 polygame familier i Frankrig. Disse familier får stort set alle børnepenge og ifølge socialforbundene er der sågar tale om 30.000 sådanne familier. Med et officielt gennemsnit på 10 børn per polygame familie betaler staten altså for 300.000 personer i sådanne illegale familieformer.

En borgmester der slog alarm over de enorme udgifter (mange familier kommer let op på 2000 Euro alene fra børnepenge) blev bragt til stilhed ved slet skjulte beskyldninger om at han bare var racist.

I 1993 forsøgte den konservative indenrigsminister Charles Pasqua at standse familiesammenføringen for kone nummer to. Imidlertid faldt forslaget på gulvet igen pga. det franske fænomen at børn født i Frankrig automatisk kan blive franske statsborgere og dette slutteligt ville betyde at man udviste moderen for et "fransk" barn.

En undersøgelse fra det statslige forskningscentrum CNRS kom til konklussionen at risikoen for at blive kriminel steg hvis personen kom fra sådanne meget store familier, ihvertfald i problemforstæderne.

Kilde: Nyhedsmagasinet Focus (Tyskland)

"Venstre ved du hvor du har".... men bare ikke deres kandidater


Med venner som disse - hvem behøver så fjender?
Det må de spørge sig hos Venstre efter atter et tilfælde af PVFF (Post Valg Faneflugt).

Venstre i København var godtroende nok til at opstille den "tidligere" SF'er Wallait Khan på plads 6 til Kommunalvalget i København. Men, surprise!
Efter at være blevet valgt ind finder Khan pludselig ud af at han minsanten stadig er folkesocialist og skifter spontant parti.
Sig mig hr. Khan - hvorfor først denne erkendelse EFTER valget?
Havde det ikke været mere ærligt at melde ud allerede INDEN valget?
Det du har gjort er BEDRAG imod vælgeren, det der nu kommer fra dig i BT er lutter dårlige undskyldninger for noget der helt tydeligt ligner et bevidst trick.

"Jamen der stod V på pakken - men indeni var der en socialist! - Hjælp hvor kan jeg bytte!"

De har godt nok humor de tyskere, eller....?

17.11.05


Europas fredelige revolutionære. Arvingerne efter Ghandi og Guevara.

Host host!

Er der lige noget jeg er gået glip af her?
Ligger det notorisk anti-amerikanske Spiegel inde med informationer om Che Guevara som jeg ikke gør?
Var det bare Ches onde tvillingerbror Chad Guevara der førte an i en særdeles voldelig og blodig revolution og forsøgte at eksportere samme voldelige revolutionsform til resten af Syd-Amerika og Afrika?
Host! fredelig?

“I ended the problem with a .32 caliber pistol, in the right side of his brain.... His belongings were now mine.” - citat Che Guevara.Lyder det som en fredelig mand?

For lidt "modgift" for det svampe- og hashpåvirkede Spiegel anbefaler jeg The Killing Machine: Che Guevara, from Communist Firebrand to Capitalist Brand


Den europæiske "fredsbevægelse" har altid haft til evne at støtte alle de forkerte. (Billede: Politically Incorrect)

DNSB og de andre obskure

16.11.05
Noget af det sjoveste ved kommunalvalg er de lettere eksotiske partier og lokallister der stiller op.

Blandt "giganterne" ved årets valg var Hampepartiet med 744 stemmer og Cykel Logisk Institut der fik 366 stemmer.

I den absolutte bund find vi obskure partier som:
Den Lille Mand - 94 stemmer

Vi finder også vores allesammens krammebamse Jonni Hansen (ham med krampe i højre arm) hvis DNSB kan glæde sig over at have fået hele 73 stemmer og dermed have slået både:
Mobilmast - 54 stemmer
Gratis Lykke - 50 stemmer
og
Sunshine Partiet - 37 stemmer

DNSB gik dog hele 1,3% tilbage i forhold til sidste valg, hvilket dog kan forklares ved at Heinrich havde fået sig en ordentlig gang asiatisk fugle-influenca og ikke kunne komme ud for at stemme.Hvordan synes i lige selv det går med at erobre verdensherredømmet?

Tæt løb i Odense

Det har udviklet sig til en ægte gyser i den fynske hovedstad hvor spørgsmålet er hvilken Boye der skal styre byen de næste fire år.
Med 73,3 procent af stemmerne siger den seneste prognose for Odense, at der nu er dødt løb.

Ellers var der ikke så mange egentlige overraskelser, tæt løb i Århus, sejr til Ritt Bjerregaard i København, suveræn Venstresejr i Herning osv osv.

Nu vil jeg se dyner efter en lang aften der dog udviklede sig lidt mindre spændende end håbet og som derfor også bød på en del zapperi til TV3 ;)

Pind træder tilbage i Kjøvenhavnstrup

15.11.05
Venstres resultat i Rittograd.... øh Kjøvenhavnstrup, var jo alt andet end fremragende.
Som konsekvens har Venstres kandidat til Overborgemester-posten Søren Pind valgt at træde tilbage.
Ganske forståeligt efter et sådant resultat, det kan ikke være så sjovt at være Søren Pind for tiden.

Men det syntes en flok "hackere" (betegnelsen for folk der ødelægger ting er nu ikke "hacker" men derimod "cracker" eller bare "cyber vandal") så ikke er nok.
De har ifølge Berlingske.dk været ude og "deface" Søren Pinds hjemmeside med en håneside:

En gruppe, der kalder sig "Team Gilmore Girls", har hacket hjemmesiden www.soren-pind.dk og i stedet lagt en tekst ud, hvor de beder "valgets største taber" om at kommentere nederlaget.

- Man ligger, som man har redt, og jeg har jo altid været en idiot. At jeg samtidig er grim ad helvede til er bare sort uheld, har gruppen citeret Søren Pind for at udtale.

Samtidig har gruppen lagt et billede på hjemmesiden, hvor Søren Pind vifter med armene og siger "Hu hej jeg er bøsse".

Søren Pinds hjemmeside er nu rettet igen og har igen den korrekte indhold.


Hvor er det dog typisk for de latterlige halv-autonome polit-vandaler at sparke på folk der allerede ligger ned, men det er jo også det eneste de kan med de svage overarme de har.

Boye vs Boye

Boye: 33,1%
Boye: 32,7%

....
nej okay:

Konser.: 33,1%
Soc.Dem: 32,7%

Alstå meget der tyder i retning af en triumf for Boye ;)

Exitpole Århus

Venstre: 31%
Soc.Dem: 37%

Det ser altså ud til at de Radikale bliver tungen på vægtskålen efter et meget tæt løb i løbet af aftenen.

Første exit-pole fra Kjøvenhavnstrup

Soc. Dem: 35%
Radikale: 12%
Venstre: 17%

Altså et rigtigt skidt valg for Søren Pind, men heller ikke noget fantastisk resultat for Ritt Bjerreraard. Klaus Bondam er den der har mest grund til at fejre.
Tilsyneladende er der gode stemmer i folk der dyrker sex i buske ;)

Resten af tallene viser at Kjøvenhavnerne er en flok kommunister som burde sparkes ud af Danmark ;)

1½ time endnu - countdown til afgørelsen

Så er der kun 1½ time tilbage før valglokalerne lukker.

Jeg vil her ikke give nogen anden anbefaling end at se at få stemt.

Jeg vil i løbet af aftenen løbende smide et par kommentarer ind omkring valgets resultater med særligt fokus på de tætte opgør og på eventuelle pusseløjerlige overraskelser.

Får Frevert ekstraordinært mange stemmer fra porno-fans?
Får Bondam mange stemmer fra folk der dyrker sex i buske?
Kan Pind stikke en pind i hjulet for R!tt?
Vælger de en ayatollah på Nørrebro?
Hvilke Boye vinder i Odense?
og mange andre spørgsmål er åbne.

Så velkommen til den lange valgaften.

Fransk uro spreder sig - nu også Amish, Hare Krishna, Jøder og andre


Garanteret en nyhed du ikke vil læse i den etablerede presse ;)


Amish bøller ser sig om efter potentielle ofre

Intifada i Eurabia?

14.11.05
Under denne overskrift skriver den tyske journalist Jürgen Krönig en yderst interessant kommentar om den fejlslagne integration i Europa. Artiklen er skrevet i den yderst velansete avis Die Zeit.
Hele Jürgen Krönigs artikel kan læses her. Følgende er udvalgte passager med mine kommentarer.

Jürgen Krönig tager udgangspunkt i den aktuelle situation i Frankrig hvor unge hovedsageligt med muslimsk nat efter nat skaber skræk og rædsel.
De forsimplede socio-økonomiske forklaringer mange medier giver på situationen mener Jürgen Krönig ikke dækker virkeligheden.

Doch die gebetsmühlenartig dargebotene Formel von Armut und Diskriminierung als Ursache für den Aufstand in den Immigrantenghettos verdeckt das Ausmaß eines gesamteuropäischen Dilemmas: Nirgendwo ist Integration wirklich gelungen, für welchen Weg man sich auch entschieden hat - ob für säkulare, farbenblinde Assimilierung wie in Frankreich, wo keine Zugeständnisse an kulturelle Eigenheiten der Einwanderer gemacht wurden, oder ob man, wie in Holland, Großbritannien und Deutschland, lange Zeit auf multikulturellem Pfad wandelte und es vor lauter Sensibilität versäumte, den Neuankömmlingen eine Anpassung an das Wertesystem ihrer neuen Heimat abzuverlangen.

In Frankreich fackelt die zweite Einwanderergeneration aus dem Maghreb und Afrika in großem Stil Autos ab, in Großbritannien verbrannten Selbstmordattentäter, die aus scheinbar gut integrierten, in einigen Fällen sogar recht wohlhabenden Familien stammten, ihre Opfer, während in Holland der Filmemacher van Gogh in einem Ritualmord umgebracht wurde und Parlamentarier unter Polizeischutz im Versteck leben müssen. Anstatt "Staat" oder "Gesellschaft" die Schuld zuzuschieben und Täter zu Opfern zu machen, sollte man eine ehrliche Bilanz ziehen. Europa hat hinreichend Erfahrung gesammelt mit Einwanderung.


Masseindvandring undergraver velfærdsstaten

Jürgen Königs vurdering af den mislykkede masseindvandring der har fundet sted i mange europæiske lande er også nedslående.

Massenhafte Immigration, die aus demografischen wie ökonomischen Gründen bewusst gefördert wurde, bringt nicht nur Vorteile; sie zieht unweigerlich Probleme nach sich sowohl für Einwanderer wie für die heimische Bevölkerung. Kosten und Nutzen sind nicht gleichmäßig verteilt. Die Mehrheitsgesellschaft darf nicht überfordert werden, sonst erntet man Rassismus und Rechtsextremismus. Genauso wichtig ist die Einsicht, dass wachsende Vielfalt in europäischen Ländern auf Dauer das Mindestmaß an gemeinsamer Kultur unterminiert, dessen es bedarf, um einen großzügigen Sozialstaat zu erhalten.


Hvor tit har vi ikke hørt fraser fra de Radikale om at vi har brug for indvandret arbejdskraft. Det kan da også sagtens være vi har det.
Men fakta er indtil nu at størstedelen af de indvandrere vi har fået til landet både skaber store problemer for samfundets sammenholdskraft og på bundlinien hvis man ser tingene i kroner og ører er en gevaldigt dårlig investering.
Indvandringen i den form og den etniske sammensætning den har haft frem til nu har IKKE styrket velfærdsstaten, men derimod svækket den.

Det etniske komponent er også noget Jürgen Krönig bemærker:

Manche ethnischen Gruppen vermögen sich ganz offenkundig besser an demokratische Industriegesellschaften anzupassen als andere. Die multikulturelle Ideologie ist in Europas Medien in einer Art dominant geworden, dass nur selten die Frage gestellt wird, ob es nicht interne Gründe innerhalb ethnischer und religiöser Minderheiten gibt, die ihre sozioökonomische Stellung erklären könnten.
Dabei enthalten die Statistiken in Europa hierzu eine unmissverständliche Botschaft. Muslimische Einwanderer und ihr Nachwuchs sind in aller Regel ärmer, eher arbeitslos und schlechter ausgebildet als etwa Immigranten aus Indien oder Südostasien. Sowohl in Frankreich wie in Großbritannien leben fast 40 % der muslimischen Bevölkerungsgruppe von Zuwendungen des Staates. Die Arbeitslosigkeit unter asiatischen Einwandern dagegen liegt stets weit unter dem Landesdurchschnitt und deutlich auch unter der Rate für die weiße Bevölkerung.


Startede lang tid før 11. september

Den radikalisering vi ser overalt i Europa blandt de muslimske indvandrere startede lang tid før 11. september eller Irak-krigen.

Dieser Prozess der Fundamentalisierung begann bereits vor geraumer Zeit; Bücherverbrennungen und die Fatwa gegen Salman Rushdie Ende der 80er Jahre waren ersten Warnsignale, die zumeist ignoriert wurden und denen rund um die Welt eine Reihe von Terroranschlägen folgten, lange vor dem 11.9. 2001.

Anzumerken wäre hier noch, dass auch die außenpolitische Haltung des jeweiligen Gastlandes nicht ins Gewicht fällt. Frankreichs dezidiert proarabische Außenpolitik der vergangenen Dekaden hat weder die islamistischen Terroristen in den 90er Jahren von Attacken auf die Pariser Metro abgehalten, noch die jüngsten Unruhen verhindert. Die jungen Aufrührer bekunden nicht nur, dass sie Frankreich „hassen“. (Wobei ähnlich feindselige Aussagen über ihre Gastländer von muslimischen Minderheiten auch anderswo in Europa zu vernehmen sind.) Immer mehr setzt sich in muslimischen Minoritäten Europas die religiös vermittelte Überzeugung fest, dass der Islam als universaler Glaube eine überlegene Alternative zur westlichen Zivilisation darstellt. Woraus unter anderem der Wunsch erwächst, sich von der dekadenten Gesellschaft der Ungläubigen abzuschotten, Integration noch schärfer, als bislang schon geschehen, abzulehnen und auf „Autonomie“ zu pochen.Nej til sharia

Det er ifølge Jürgen Krönig ikke nogen løsning for Frankrig at give muslimerne særrettigheder (som set i andre lande som f.eks. Canada hvor der i Onatario praktiseres Sharia-lovgivning i "interne" sager som f.eks. skilsmisse)


Frankreichs Integrationsmodell, das auf Individuen basiert und ethnischen „Gemeinschaften“ keine Rechte einräumen will, ist zwar von bestechender abstrakter Schönheit, doch ignoriert es gesellschaftliche Realitäten.

Es wäre jedoch falsch, dieses Ideal preiszugeben und durch eine multikulturelle Strategie zu ersetzen. Fataler noch wäre, man würde sich, um einer kurzfristigen Ruhe willen, an den innerstädtischen Fronten auf mehr muslimische Selbstverwaltung und rechtsfreie Räume einlassen. Islamische Parallelgesellschaften würden dadurch zementiert werden.

Ørnen-løgn fortsætter i Tyskland

13.11.05
Update: Jeg har nu taget lidt mere af Uriaspostens grimrende redegørelse for afsnittets handling ind i denne artikel for alle dem der ikke måtte kende sagen i forvejen.
3,01 millioner tyskere så omtalte afsnit af Ørnen.

Jeg sidder netop og ser Ørnen på ZDF (licensfinansieret tysk tv-station).
I Tyskland er Ørnen et hit og blev sidste sæson fulgt af 4,5 millioner tv-seere.

Dagens afsnit var det i Danmark stærkt kritiserede afsnit hvor der fremsættes faktuelt falske påstande om at asylansøgere i Danmark kun kan blive opereret, hvis deres sygdom er livstruende (som rapporteret af Politiken og grundigt i Uriasposten).

Fra Uriaspostens dækning af sagen:

Plottet for afsnittet var i korte træk således: En afrikansk journalist havde i en artikel afsløret et større net blandt andet involverende den israelsk våbenindustri, og som en konsekvens deraf var hans kone og datter blevet voldtaget. Den 16-årige datter i en grad, så hun var lemlæstet i underlivet. Det viste sig så at den onde danske udlændingepolitik gjorde det umuligt at få den massevoldtagne pige opereret i Danmark…

I udsendelsen blev der retorisk spurgt - hvorfor hun [den 16-årige] ikke var på hospitalet - svaret lyder fra en repræsentant for Udlændingestyrelsen: “»Fordi vi i Danmark har valgt ikke at operere asylansøgere, medmindre det er livstruende«”.


En efterfølgende dialog i Ørnen er som skrevet til at underbygge løgnen:

Thea Nelleman (Ghita Nørby): “… Det er da en mild underdrivelse, pigen er nødt til at gå med ble, og vi gør ikke noget. Ej, det må Frandsen have misforstået, sådan er vi jo ikke i Danmark.

Hallgrim Ørn Hallgrimsson (Jens Albinus): Han har tjekket sådan er vi i Danmark.

Thea Nelleman (Ghita Nørby): Så hører alting jo op.”


Asylansøgere kan blive opereret, mens de venter på at få afgjort deres skæbne i Danmark. Det er ikke korrekt, når det i søndagens afsnit af Danmarks Radios seermagnet 'Ørnen' blev oplyst, at man kun opererer asylansøgere, hvis deres sygdom er livstruende.
Det oplyser lægeansvarlig i Dansk Røde Kors' asylafdeling Ebbe Munk-Andersen.


Nu havde jeg jo i min blåøjede godtroenhed egentlig regnet med at denne fejl var blevet korrigeret i den tyske synkronisationen.

Men nej løgnen blev også gentaget i den tyske synkronisation.

Så tusind tak for at smudse nationen til overfor millioner af tyske tv-seere.

DR burde skamme sig. Det havde bare taget en email til synkronisationsstudiet i Berlin med forklaring af den grove faktuelle fejl samt et forslag til en alternativ mindre for Danmark bagvaskende tekst at rette i det mindste lidt op på sagen (for i Sverige og Norge får de det jo usynkroniseret og der kan man næppe gøre andet end at klippe det ud hvilket de dog nok ikke gør).

Det er trist at DR bruger licenskroner på at svine Danmarks anseelse til i udlandet med løgnagtige påstande.Afsnittet blev set af 3,01 millioner tyske tv-seere

Irakisk udenrigsminister: Muhammed-tegninger er racistisk og anti-religiøs propaganda

Så må man hellere lige sige: "klap lige hesten Mulle".

De sydlandske temperamenter går stadig i selvsving over JP's Muhammed tegninger.

Fra JPs artikel om emnet:
Iraks sekulære, kurdiske udenrigsminister Hoshyar Zebari betegnede tegningerne som »racistisk og anti-religiøs propaganda,«

Jeg troede seriøst han havde bedre ting at tage sig til end at rende rundt og blive forarget over en bunke tegninger som var han en anden Amish der lige har været inde og se "Life of Brian".Manden der har studeret sociologi i England går ellers for at være en sekulær politiker. Men måske er det lidt Enhedsliste-syndromet hvor misforstået tolerance overfor intolerante religionstolkninger bærer mærkelige blomster.

Danes for Condoleezza

Inspireret af Minuts glirmende plakat springer også jeg ud af skabet med lidt hjemmebrygget grafisk støtte til USAs næste præsident.