<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d16260032\x26blogName\x3dAb+jetzt+wird+zur%C3%BCckgeschossen\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://zurueckgeschossen.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dda_DK\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zurueckgeschossen.blogspot.com/\x26vt\x3d7301444820124522035', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Kyoto er en international form for Auschwitz

3.10.05
Som udgangspunkt havde vi tænkt os at kalde aftalen for en slags international Gosplan. Men så indså vi at Gosplan sammenlignet med Kyoto var langt mere humant, og at vi derfor burde kalde Kyoto-protokollen for en form for international Gulag. (…) Men i Gulag fik man dog i det mindste den samme daglige ration mad, og rationen blev derfor ikke mindre dag efter dag. (…) Til sidst endte vi derfor med at kalde Kyoto-protokollen en international form for Auschwitz…”, siger Andrei Illiaronov der til daglig er rådgiver for Vladimir Putin.

Uddraget er fra en glimrende og tankevækkende artikel om Den Grønne Religions nye Evangelium - neulig Kyoto Aftalen.


Læs hele artiklen af Simon Espersen på Ræsons hjemmeside: http://raeson.dk/se160905.htm

Hun ser så godt ud - men en ting er der alligevel alvorligt galt med hende

2.10.05
Nu vi er ved temaet politiker-babes så har en (som dog i mine øjne ikke fortjener statussen) valgt at tage på kurophold i Hartzen (just guessing here guys ;)
Pernille Rosenkrantz-Theil meddeler at hun lider af stress (og jeg ville da også være helt udmattet hvis jeg skulle lukke ligeså meget lort ud som hun gør konstant) og derfor vil tage sig en pause.
Læs Minuts teori om hvordan PRT også kunne være ramt af noget andet en stress.

Men som erstatning får vi hende her:"Nice!" vil husarene nok sige.
Men her den dårlige nyhed: hun er også kommunist (selv om man jo kan håbe at hun bare er vildfaren og kan omvendes ;)
Please Majbrit omvender dig til den gode side - det er ikke for sent endnu!
Du kan stadig undgå at ende som Darth Vader eller Jette Gottlieb.
Du ligner en modebevist ung dame. Ved du hvad et socialistisk system ville gøre ved udvalget af tøj? Eller udvalget af hårstylingsprodukter.
Konsekvenserne af socialismen i DDR kan ses den dag idag i Tyskland hvor visse arme ofre aldrig vil kunne komme til at ligne mennesker igen:


Petra Pau - omvendte sig ikke til den gode side men blev på den mørke side.


Angela Merkel - for lang tid bag jerntæppet. Den ydre skade var allerede sket og uoprettelig (selv med hårdt arbejde fra alle den frie verdens skønhedseksperter lige fra Dolce & Gabbana til Karl Lagerfeldt). Heldigvis omvendte hun sig dog til den gode side - så hendes sjæl blev frelst.


Billeder: Folkebevaegelsen mod EU, eisenachonline.de og igandi.org

Dagens lallende idiot - Henriette Kjær


At der nu efter Anders Fogh Rasmussen kommer borgerlig nummer 2 på listen over lallende idioter overrasker mig ærligt talt selv.

Men Henriette Kjærs dybt paranoide sammensværgelsesteorier der både involverer elementer som en ond Venstre-gruppe og Politiets Efterretningstjeneste gør hende fortjent til "æren".

I bogen "Henriette indtil nu" som altså ikke er udkommet endnu har Henriette Kjær travlt med at skyde skylden for hendes politiske exit på alle mulige andre end den egentlig skyldige: nemlig hendes mand og en presse + opposition der krævede blod.

Jeg mente i sin tid at Henriette Kjær ikke burde være blevet gået.
Men nu kan jeg se at hendes mand åbenbart er i stand til at sætte temmelig bizarre konspirationsteorier i hovedet på hende, så det er vel egentlig godt at hun ikke længere er minister når hun er så let påvirkelig.

Men indrømmet - Henriette er og bliver dog en rigtig politikerbabe. Så Henriette, hvis du nogensinde bliver træt af din klumremikkel af en mand, så er du altid velkommen til at ringe til Den Kutteklædte Hævner ;)
Bare lad være med at klippe håret kort igen - og behold for guds skyld den nice blonde farve.

Billede: De Konservative

Den Kutteklædt Hævners dødsliste

Velkommen til min personlige dødsliste.
Jeg vil opfordre alle læsere af denne blog til at gøre deres bedste for at fjerne følgende kræftsvulster fra jordens overflade.

Dette er en top 5 countdown.

Nummer 5 - Balibomber Boys 2005 - nye på listen. Godt gået drenge.
Nummer 4 - Fidel Castro, en rigtig evergreen. Kom så bloggere, vis at i kan gøre det som CIA så jammerligt har fejlet med flere gange, skyd knoppen af den gamle revolutionsnar så han endelig kan gøre Che selskab i helvede.
Det er altså bare ikke meningen at han skal dø en naturlig død - det vil bare gøre ham totalt "uncool" hos sine revolutions-homies.
Nummer 3 - Kim Jong-Il, en plads ned af listen for det der for ham faktisk må kaldes "god opførsel"Nummber 2 - og dermed en plads fremad på listen (hvis jeg altså havde haft sådan en her før)
Abu Musab al-Zarqawi, et rigtigt lille røvhul og ballademager

og
Nummer 1 i denne uge (trummhvirvel): Osama Bin Laden

Vores alle sammens favorit massemorder tager sig en sikker førsteplads.